Dárek, který pod stromečkem nesmí chybět? Jednoznačně kniha! Máme pro vás ty nejlepší vánoční tipy.

středa 16. prosince 2015 ·

Jaký dárek vám pod vánočním stromečkem udělá největší radost? Přeci ten, ze kterého se budete radovat ještě dlouho po Vánocích. A třeba se z něj budete radovat znovu a znovu.

Oblečení, kosmetika a další nejčastější vánoční dárky se buď vypotřebují, nebo obnosí, ale čas jim na kráse rozhodně nepřidá. To ale o knihách neplatí. S častým čtením získává na osobitosti a přináší potěšení dlouhá léta. Jak vybrat tu správnou?


Knižní dárky pro muže

Hledáte dárek pro svého muže, přítele, bratra, nebo třeba dědečka? Nevíte, jaké tituly právě v mužském světě frčí? Jestli jsou to detektivky nebo třeba sci-fi knížky? Mrkněte na výběr těch nejlepších knih pro muže.

Tip: Muž, kterého chcete obdarovat, miluje posezení v hospodě a zlatavý mok je jeho největší láskou? Dějiny piva mu určitě rozzáří oči a způsobí, že si svůj oblíbený nápoj nejraději vychutná v křesle s knihou v ruce. Hudební nadšence určitě potěší publikace věnované jejich oblíbené kapele – co třeba oficiální publikace Legenda Queen doplněná kopiemi vzácných vzpomínkových předmětů?

Knižní dárky pro ženy

A jakou knihu vybrat pro ženské osazenstvo vašich blízkých? Inspirujte se v sekci knižních vánočních bestsellerů pro ženy.

  • S balíčkem, který bude obsahovat sadu Padesát odstínů šedi, rozhodně chybu neuděláte, ať už sháníte dárek pro sestru, kamarádku, nebo třeba maminku. Všechny bez rozdílu podlehnou kouzlu Christiana Greye. 
  • Hledáte spíše decentnější titul? Vsaďte na jistotu – druhý díl detektivní trilogie Kruh se bude pod stromečkem krásně vyjímat. Můžete přibalit i první díl a krásný vánoční dárek je na světě. 
  • Chtěli byste darovat něco osobnějšího? Zkuste letošní novinku Jak jsem sebrala odvahu
Knihy pro děti a puberťáky
Albatrosmedia.cz ví, že vztah ke knihám a čtení se nedá na dětech vynutit. Ale to neznamená, že je nemůžete lehce postrčit. A proto pro vás připravil tipy na knihy pro děti. Najdete tam nejoblíbenější dětské knížky. Třeba box všech dílů Deníku malého poseroutky. Ten bude krásným startem malé dětské knihovničky. A které dítko odolá knize, která má v titulu slovo poseroutka? Sázkou na jistotu je také knižní box se všemi díly Harryho Pottera. Ten udělá radost jak dětem, tak náctiletým fanouškům, kteří chtějí znát všechny podrobnosti, které filmaři vynechali.

Co když máte doma puberťáka, kterého Harry moc nebere? Mrkněte na výběr knih pro teenagery. Najdete tam třeba knihu Lionel Messi: Užasný příběh, která udělá radost všem milovníkům fotbalu (a nejen těm náctiletým!). Pokud váš puberťák nejraději sedí u počítače, dostane ho od monitoru kniha Zajatci a Vetřelci z Minecraftu.

Kniha jako luxusní dárek
Stále více knih vychází v sériích a každého fanouška potěší kompletní balení všech dílů jeho oblíbené knižní řady. Omrkněte knižní dárkové boxy a určitě tam najdete ten pravý dárek, který bude vše jen ne obyčejný.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.