Avízo výzvy OP VVV Budování kapacit pro rozvoj škol I.

pátek 4. prosince 2015 ·

Řídicí orgán OP VVV zveřejňuje ke dni 3. prosince 2015 avízo výzvy č. 02_16_010 Budování kapacit pro rozvoj škol I. v prioritní ose 3 OP VVV. Avízem se rozumí verze výzvy informativního charakteru. Závazná verze výzvy a její dokumentace bude vyhlášena spolu se zpřístupněním žádostí o podporu v IS KP14+ dne 20. ledna 2016.


Výzva má za cíl podpořit vzájemné učení škol formou podpory škol jako center kolegiální podpory a vzájemného učení škol a pedagogů v oblastech zaměřených na čtenářskou, matematickou a přírodovědnou pre/gramotnost, na polytechnické vzdělávání, individualizaci vzdělávání, rozvoj kreativity dětí a žáků, podporu podnikavosti a na rozvoj metody CLIL. Výzva dále umožní individuální podporu pedagogických pracovníků v těchto tématech a přípravu pedagogů pro poskytování kolegiální podpory. V rámci výzvy bude také možné vytvořit metodické materiály pro předškolní vzdělávání, realizovat zahraniční stáže pedagogických pracovníků a podpořit spolupráci studentů (budoucích pedagogických pracovníků) s aktivními pedagogickými pracovníky.

Alokace na vyzvu: 700 mil. Kč
Minimální výše celkových způsobilých výdajů: 5 mil. Kč
Maximální výše celkových způsobilých výdajů: 50 mil. Kč



Text_aviza_vyzvy_Budovani_kapacit_pro_rozvoj_skol_I..pdf (452kB PDF)

priloha_c1_Indikatory.pdf (202kB PDF)

priloha_c2_kriteria_Budovani_kapacit_ pro_rozvoj_skol_I.pdf (231kB PDF)

Pravidla pro žadatele a příjemce - část obecná (aktuální verze č. 2 - platná od 24. srpna 2015) jsou k dispozici zde: www.msmt.cz/uploads/OP_VVV/Pravidla_pro_zadatele_a_prijemce/Pravidla_pro_Zadatele_a_Prijemce_verze_2.pdf

Pravidla pro žadatele a příjemce – specifická část pro avízo výzvy/výzvu Budování kapacit pro rozvoj škol I.

www.msmt.cz/uploads/OP_VVV/Pravidla_pro_zadatele_a_prijemce/Specificka_pravidla_Budovani_kapacit_pro_rozvoj_skol_I - 0. verze.pdf

Vzory právních aktů jsou uvedeny na: www.msmt.cz/strukturalni-fondy-1/prehled-vzoru-pravni-akty

1 komentářů:

Unknown řekl(a)...
5. prosince 2015 v 0:35  

Tak tato výzva je taky perla, dvouleté děti v MŠ, mentoring, pětidenní stáže a zjišťování jestli jsme schopni se domluvit mezi školami na sestavení materiálů k výuce. To se nám ty penízky rozkutálí....

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.