Avízo výzvy OP VVV Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témat a mezipředmětových vztahů

pátek 4. prosince 2015 ·

Řídicí orgán OP VVV zveřejňuje ke dni 3. prosince 2015 avízo výzvy č. 02_16_011 Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témat a mezipředmětových vztahů v prioritní ose 3 OP VVV. Avízem se rozumí verze výzvy informativního charakteru. Závazná verze výzvy a její dokumentace bude vyhlášena spolu se zpřístupněním žádostí o podporu v IS KP14+ dne 20. ledna 2016.


Cílem řešení projektů v této výzvě je rozvoj kompetencí učitelů z fakult vzdělávajících učitele a učitelů škol nižšího stupně vzdělání (ISCED 0-3) prostřednictvím podpory společenství praxe. Společenství praxe je pravidelná a dlouhodobá spolupráce vycházející z principů akčního výzkumu za účelem rozvoje dovedností obou skupin aktérů a komplexnějšího vypracování výchovných a vzdělávacích strategií za jednotlivé obory, včetně průřezových témat.

Alokace na vyzvu: 350 mil. Kč
Minimální výše celkových způsobilých výdajů: 10 mil. Kč
Maximální výše celkových způsobilých výdajů: 60 mil. Kč

Text_aviza_vyzvy_Rozvoj_klicovych_kompetenci_v_ramci_oborovych_didaktik_prurezovych_temat_a_mezipredmetovych_vztahu.pdf (410kB PDF)

Priloha_c1_Indikatory.pdf (290kB PDF)

Priloha_c2_Kriteria_Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témat a mezipředmětových vztahů.pdf (234kB PDF)

Pravidla pro žadatele a příjemce - část obecná (aktuální verze č.2 - platná od 24. srpna 2015) jsou k dispozici zde:http://www.msmt.cz/uploads/OP_VVV/Pravidla_pro_zadatele_a_prijemce/Pravidla_pro_Zadatele_a_Prijemce_verze_2.pdf

Pravidla pro žadatele a příjemce – specifická část pro avízo výzvy/výzvu Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témat a mezipředmětových vztahů.

http://www.msmt.cz/uploads/OP_VVV/Pravidla_pro_zadatele_a_prijemce/Specificka_pravidla_Rozvoj_klicovych_kompetenci_v_ramci_oborovych_didaktik_prurezovych_temat_a_mezipredmetovych_vztahu - 0. verze.pdf

Vzory právních aktů jsou uvedeny na: http://www.msmt.cz/strukturalni-fondy-1/prehled-vzoru-pravni-akty

1 komentářů:

Unknown řekl(a)...
5. prosince 2015 v 0:19  
Tento komentář byl odstraněn autorem.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.