19. 11.: Konference "Škola pro budoucnost, budoucnost pro školu"

středa 7. října 2015 ·

Dne 19. listopadu 2015 se v Poslanecké sněmovně parlamentu ČR uskuteční konference Škola pro budoucnost, budoucnost pro školu. Cílem konference je poskytnout zástupcům zřizovatelů škol, jejich ředitelům a zástupcům odborné veřejnosti základní informace a argumenty pro klíčové změny ve vzdělávacím systému v nejbližších letech a umožnit diskuzi s odborníky z akademické sféry i z praxe.

Konference je rozdělena do tří bloků, které kopírují tři priority ministryně Valachové a v rámci kterých vystoupí národní odborníci z oblasti teorie a praxe:

  1. společné vzdělávání žáků
  2. změny ve financování regionálního školství
  3. podpora profesního rozvoje učitelů

V případě zájmu vyplňte a odešlete registraci nejpozději do 11.11.2015.

Přihláška vám bude obratem potvrzena do doby, než bude vyčerpána kapacita konferenční místnosti.

V případě dotazů ke konferenci nás prosím kontaktujte na e-mailu konference@msmt.cz nebo na telefonním čísle +420 234 811 806.

Účast na konferenci je zdarma.

Program konference lze nalézt zde: Škola_pro_budoucnost.pdf

Online přihláška na konferenci zde





1 komentářů:

tyrjir řekl(a)...
11. října 2015 v 0:13  

V programu Konference Škola pro budoucnost, budoucnost pro školu nevidím náměstka paní ministryně pro vzdělávání, NÚV, NIDV atd. Bude to spíš diskusní posvěcení jakési ideově politické prezentace než odborná konference? J. Týř

PS: Budoucnost je to, co ničí přítomnost řekla Brigitte Bardotová ve filmu A Bůh svořil ženu (1956)

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.