22. - 23. 10.: 3. ročník mezinárodní konference Psychologická diagnostika Brno

úterý 29. září 2015 ·

Na aktuální praktické otázky psychologické diagnostiky v české a slovenské psychologii je zaměřen 3. ročník mezinárodní konference Psychologická diagnostika Brno, který se uskuteční 22.-23. října 2015 na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity.


Rádi bychom pozvali k účasti odborníky z řad psychologů i speciálních pedagogů poradenských zařízení. Poradenské psychologii a psychologii ve vzdělávání bude věnováno několik příspěvků. S plenárními příspěvky vystoupí zahraniční odborníci Elena L. Grigorenko z Yale School of Medicine a Tony Cline z University College of London.

Národní ústav pro vzdělávání (NÚV) garantuje dvě sekce věnované tématům propojování diagnostické práce s efektivní intervencí na školách a psychologické diagnostice v multikulturní společnosti. Další sekce budou navazovat na témata jazykového vývoje, dynamické diagnostiky kognitivních funkcí, kariérního poradenství aj.

Ve čtvrtek 21. října proběhne několik předkonferenčních workshopů, na které je možné se hlásit zvlášť – například na téma Psychometrika v běžné praxi, Školení v metodě ACFS nebo Praktická diagnostika jazykového vývoje.

Program konference je postupně zveřejňován na www.psychodiagnostika.fss.muni.cz/program.

Konferenci pořádají Katedra psychologie Fakulty sociálních studií MU a Institut výzkumu dětí, mládeže a rodiny ve spolupráci s Národním ústavem pro vzdělávání, Katedrou psychologie Filozofické fakulty MU a Katedrou psychologie Filozofické fakulty Univerzity Palackého.

Více informací: www.psychodiagnostika.fss.muni.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.