Česká pohanková kuchařka

úterý 18. srpna 2015 ·

Ověřte si, jak je pohanka v kuchyni inspirující!

Můžete si upéct vlastní pohankové pečivo, moučníky, pizzu, tortily, zahušťovat polévky, udělat kaše nebo zapékané směsi, karbanátky, knedlíky... a mnoho dalších vynikajících lahůdek. Díky koření a dalších ingrediencí se pohanka může proměnit z opomíjené šedé myšky kuchyně na moderní a zdravé zpestření vašeho jídelníčku.

Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou surovinu, která se u nás pěstuje od 12. století. 


Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso. Autorka inspiraci pro své recepty čerpá z domácích tradic, ale také v zahraničí.

Hana Šimková je známá autorka dietních receptů, která své zkušenosti v tomto oboru získala více než 20letou péčí o několik alergiků ve své rodině. Věnuje se zejména bezlepkové, bezsojové a bezmléčné stravě, preferuje vegetariánskou výživu, ale maso nezavrhuje.

Českou pohankovou kuchařku zakoupíte se slevou přímo od vydavatele na www.albatrosmedia.cz

1 komentářů:

Unknown řekl(a)...
19. srpna 2015 v 9:48  

pohanka je dneska hodně drahý luxus

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.