22. Zlatým Ámosem se stala Hana Pacíková z Holešova

neděle 29. března 2015 ·

Ministr školství, mládeže a tělovýchovy Marcel Chládek v pátek 27. března korunoval vítězku ankety o nejoblíbenějšího učitele České republiky Zlatý Ámos 2014. Stala se jím Hana Pacíková z Vyšší policejní školy a Střední policejní školy Ministerstva vnitra v Holešově.


U příležitosti finále ankety se udělovaly také další ceny. Nejlepší fyzikářkou se stala Jana Czuchová ze ZŠ TGM v Hrádku nad Nisou, jako nejlepší učitel matematiky byla oceněna Martina Hudecová ze ZŠ na Kavčích horách a cena pro nejlepšího chemikáře putovala na brněnskou chemickou průmyslovou školu Radku Matuškovi, který byl letos rovněž jedním ze šesti finalistů ankety Zlatý Ámos. Titul Ámos sympaťák získal v SMS hlasování další z finalistů, Jiří Janovský ze základní školy ve středočeských Nučicích. Dětskou Ámoskou, kterou vybrala speciální porota dětí, byla zvolena Hana Paclíková z policejní školy v Holešově, která nakonec získala hlavní cenu 22. ročníku ankety.

Zajímavostí je, že dnes dopoledne byl Medailí MŠMT za vynikající pedagogickou činnost oceněn historicky první Zlatý Ámos Petr Martínek.

Více informací na www.zlatyamos.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.