Studentské trenérské centrum Microsoft zve studenty do nového ročníku

čtvrtek 23. října 2014 ·

Středoškolští studenti se zájmem o ICT a osobní rozvoj se mohou opět hlásit do oblíbeného programu Studentské trenérské centrum. Registrace je otevřena do 20. listopadu 2014.

Studentské trenérské centrum je unikátní program určený pro aktivní středoškolské studenty, kteří chtějí zdokonalovat své znalosti a schopnosti a již na střední škole položit dobrý základ svému budoucímu pracovnímu uplatnění.

V rámci dvouletého rozvojového programu mají studenti a studentky šanci zdokonalit své technické dovednosti (Office, programování, serverové technologie, grafika) ale i měkké dovednosti jako jsou prezentační dovednosti, vedení týmů a projektů, time management atd. Kromě toho pracují na zajímavých praktických projektech, mohou absolvovat stáže ve společnosti Microsoft, setkat se s inspirativními osobnostmi a zúčastnit se výjimečných akcí a událostí. V neposlední řadě je to příležitost, jak navázat silné osobní vazby se stejně naladěnými studenty pro další možnou spolupráci. V rámci STC již vzniklo několik studentských projektů a dokonce jeden studentský start-up.

Součástí programu je také Letní škola STC v průběhu letních prázdnin, která je intenzivním soustředěním v sídle společnosti Microsoft nabitým workshopy, projekty ale i zábavou.

STC je zkrátka skvělým základem pro budoucí úspěšnou kariéru a rozvoj praktických dovedností, které dnešní studenti budou v zaměstnání potřebovat.

V současné době je otevřena registrace již do 3. ročníku STC. Informujte vaše studenty o této skvělé příležitosti, která je otevřena do 20. listopadu 2014.

A pozor, důležité upozornění: ICT není pouze pro kluky! Do programu STC velmi vítáme i šikovné dívky!

Možnost registrace a více informací najdete na www.microsoft.cz/stc.



0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.