Video: Marcel Chládek versus Petr Fiala v Partii na Primě 1. června 2014

úterý 3. června 2014 ·

Co trápí české školství? Jsou současné děti skutečně agresivnější než minulé generace, nebo se jedná jen o nezvládnutí situace? Na otázky odpovídali hosté pořadu Partie v televizi Prima ministr školství z ČSSD Marcel Chládek a exministr školství Nečasovy vlády a současný předseda ODS Petr Fiala.

3 komentářů:

Ferda44 řekl(a)...
3. června 2014 v 11:13  

Jeden za 18, druhý bez dvou za 20

Unknown řekl(a)...
3. června 2014 v 16:03  

Pan Chládek se snaží pohnout s problémy, aspoň tak nějak podle reality, od nejkřiklavějších a nejbolavějších, snad to k něčemu povede. Líbí se mi, že apriori neshazuje všechny učitele na jednu hromadu "viníků" za stav školství.

Úplně s odporem jsem poslouchala p. Fialu, a to jsem bývalý volič ODS. Kecy, fráze, rádoby politicky korektní žvásty o ničem, ego nafouklé k prasknutí. Přesně tohle nás přivedlo tam, kde teď jsme.

poste.restante řekl(a)...
4. června 2014 v 11:23  

Já jsem zase učinil závěr, že pro pana exministra Fialu prostě není důležité, když někdo napadne učitele JEN v několika případech. Prostě si podle něj musíme počkat, až se z napadání učitelů stane běžná praxe, a pak bude, podle něj, teprve potřeba to řešit.
Nyní musíme hlavně vyřešit, proč se děti do škol netěší.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.