Křivopřísežník

úterý 11. března 2014 ·

Na každého zrádce jednou dojde! Detektivní román ze středověké Anglie

Historický román Křivopřísežník je po Králových psech další knihou z pětidílné ságy přinášející čtenářům možnost bezprostředního náhledu do světa, kde se buduje historie národů tak, jak je známe dnes.

V Křivopřísežníkovi se opět setkáváme s moudrým iluminátorem Winstonem a jeho pomocníkem, nemajetným šlechticem Halfdanem. Po svém posledním dobrodružství si oba užívají zasloužené odměny a odpočinku, než jsou opět osloveni dobyvatelem Anglie, dánským králem Knutem, aby pro něj vykonali další službu. 


Tentokráte se jedná o pátrání v řadách vikingské šlechty a hledání spiknutí proti králi. Během své cesty zažijí Winston i Halfdan spoustu různých dobrodružství, která je zavedou do nebezpečných situací, kdy jim jde doslova o život. To největší ohrožení nastane v okamžiku, kdy přijdou na stopu masakru jednačtyřiceti saských velmožů, do které je možná zapleten sám král.


Ukázky stran: 




Doporučená cena 299 Kč. Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu www.albatrosmedia.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.