Debata o zavedení kariérního řádu pro učitele už ve čtvrtek 16. ledna

středa 15. ledna 2014 ·

Ministerstvo školství zavedení kariérního řádu do škol podporuje, zeptejte se ředitelů škol, co si o něm myslí.


Přijďte zítra na Kulatý stůl SKAV a EDUin, který se bude věnovat aktuálnímu stavu přípravy kariérního řádu. Jak by měl kariérní řád pro učitele vypadat, aby pozitivně ovlivnil kvalitu jejich práce, a podle jakých kritérií se tato kvalita bude posuzovat? Kolik peněz bude třeba na jeho spuštění a jak je připraveno následné financování? Bude moci přípravu řádu ovlivnit i odborná veřejnost?

Debaty se zúčastní: Vít Beran, ředitel ZŠ Kunratice, Jan Korda, ředitel ZŠ Lyčkovo nám., Praha, předseda PAU, prezident APU, Jiří Kuhn, ředitel Gymnázia Nymburk, předseda Asociace ředitelů gymnázií ČR, věcný garant klíčové aktivity 1 projektu Kariérní systém, NIDV, Vladimíra Spilková, vedoucí katedry primární pedagogicky, Pedagogická fakulta UK, Martin Ševčík, ředitel ZŠ Londýnská, Praha 2.

Pozvánku na Kulatý stůl, který se koná 16. ledna od 10.00 do 12.30 v ZŠ Vodičkova 22, Praha 1, najdete v příloze nebo si ji můžete stáhnout ZDE.

Debatu moderuje: Mgr. Milan Kotík, SKAV

2 komentářů:

Unknown řekl(a)...
15. ledna 2014 v 22:22  

Nevšiml jsem si, kde u toho kulatého stolu sedí učitel.

Nicka Pytlik řekl(a)...
15. ledna 2014 v 22:28  

A co by tam asi tak takový učitýlek pohledával?
Ke kariérnímu řádu by snad měli vyjadřovat především kovaní kariéristi, ne?

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.