Údaje o počtech a platové úrovni zaměstnanců RgŠ územních samosprávných celků za I. - II. čtvrtletí 2013

úterý 19. listopadu 2013 ·

Předkládaný materiál čj. 44 034/2013-1 je zpracován z resortních statistických výkazů P1-04 a podává ucelenou informaci o výsledcích dosažených v oblasti mzdové regulace za školy a školská zařízení zřizovaná územními samosprávnými celky, jejichž zaměstnanci jsou odměňováni z veřejných zdrojů podle § 109 odst. 3 zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů.

Ke stažení:

Údaje o počtech a platové úrovni zaměstnanců RgŠ územních samosprávných celků za I. - II. čtvrtletí 2013 (908kB DOC)

Tabulky (405kB XLS)



2 komentářů:

Eva Adamová řekl(a)...
20. listopadu 2013 v 12:59  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Eva Adamová řekl(a)...
20. listopadu 2013 v 13:01  

To je pěkné, že spočítali vliv vedoucích pracovníků na průměrný plat, ale ještě by mohli uvést jak je to s vlivem nenárokových složek vedoucích pracovníků na průměr nenárokových složek běžných kantorů.

Jestliže je průměr nenárokových složek celkem 1657 Kč a jsou v tom započítány osobní ohodnocení a odměny ředitelů a zástupců, kolik zbývá v nenárokových složkách průměrně na jednoho obyč kantora? 500 Kč a to kdoví jestli? Jak mají tedy vedoucí pracovníci proboha své podřízené finančně motivovat?

Před x lety jsem měla při základním platu 10 000 Kč osobní 2 000 Kč, tedy 20 %. To by při dnešním základním platu 25 000 Kč činilo 5 000 Kč. Bohužel to je jen těch 500 Kč plus sem tam nějaká odměna. Ostatní na tom nejsou o mnoho líp, takže kdeže ty loňské sněhy jsou?

Důvody?
1. vlády ČSSD cca před 8 lety navýšily tarify na úkor osobních ohodnocení
2. Dobeš přidal mladým, ne že by si to nezasloužili, ale někde se na to ty peníze prostě vzít musí.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.