Infografika: Co se zjistilo v kampani Česko mluví o vzdělávání?

pondělí 1. července 2013 ·

Jaké mají být cíle vzdělávání? Jaké jsou hlavní teze, které vyplynuly z diskusních témat? Podívejte se na výsledky půlroční veřejné debaty na jednoduché infografice.


6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
1. července 2013 v 12:34  

V českém školství mi chybí především koncepčnost, systematičnost, promyšlenost, průhlednost a odbornost při zavádění změn. Vše působí naprosto chaoticky...

Anonymní řekl(a)...
1. července 2013 v 13:18  

Souhlas s předchozím komentářem.
A financování, které by došlo až do škol. Tedy ne evropské projekty, které jsou odkloněny, dříve než tam dorazí, nebo jsou psány přímo pro úředníky a administrátory.

Anonymní řekl(a)...
1. července 2013 v 13:48  

Naprosto souhlasím s výše uvedenými příspěvky.
Čím dříve je začnou odpovědní vnímat, tedy nikoliv samozvaní mluvčí českého školství, tím lépe nejen pro naše školství, ale pro celou naši republiku.

Anonymní řekl(a)...
1. července 2013 v 16:41  

Je v tom pár užitečných myšlenek, ale grafika zbytečná, nafouklá data. Stačilo by to udělat jako jednoduchý textový dokument, nezabral by víc než asi 3 strany textu (tj. cca 6 kB dat). Takhle se s grafickou podobou výstupů nedá pracovat. A některé ilustrace jsou bez ukroučení hlavy nečitelné a nepřehledné. Někdo si s tím dal práci, strávil na tom spoustu času a žere čas i případným čtenářům, kteří by si to chtěli prostudovat. Možná jsem pesimista, ale je to škoda energie, času i datového prostoru.

Anonymní řekl(a)...
3. července 2013 v 17:26  

"Co se zjistilo v kampani Česko mluví o vzdělávání?"

Nic, vůbec nic. Řeči se vedou a voda teče.

Anonymní řekl(a)...
8. července 2013 v 12:41  

Nic, vůbec nic. Jen další projekt k ničemu.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.