Vyhrajte placenou praxi v evropských laboratořích Sharp

středa 17. dubna 2013 ·

Společnost Sharp Europe spustila soutěž, která evropských studentům nabízí možnost vyhrát placenou letní praxi v Centru výzkumu a designu společnosti Sharp Laboratories of Europe v britském Oxfordu. Soutěž je otevřena všem studentům, kteří mají zajímavé řešení problémů spojených s vařením, nebo které pomůže snížení spotřeby elektrické energie.


Pro účast v soutěži stačí, aby studenti jednoduše načrtli svoji představu, návrh vyfotili a do 27. května 2013 sdíleli na Twitteru s hashtagem #GetItDownOnPaper.

Ian Thompson, ředitel laboratoří říká: „Je to jedinečná příležitost pro studenta, kterého baví vědecká práce s moderními technologiemi na projektu, který by mohl být uveden do výroby.” Každý den přichází vědci ze Sharp Laboratories s novými nápady a s technologiemi, které mohou přispět společnosti. Laboratoř má na kontě např. mobilní LCD technologie, chytré karty, DualView a mnoho dalšího.

Porota vytvořená ze zástupců Sharp Labs vybere tři finalisty. S každým z nich uskuteční pohovor ohledně jejich nápadu a způsobu, jakým bude jejich návrh fungovat. Termín uzávěrek je 27. května a výherce bude 10. června vyhlášen na www.HumansInvent.com. Jeho praxe začne 1. července a potrvá dva měsíce.

Informace o společnosti Sharp

Společnost Sharp je lídrem v oblasti výzkumu a rozvoje moderní spotřební elektroniky. Nabídka společnosti zahrnuje LCD TV, audio systémy a tzv. bílou techniku (např. chladničky, mrazničky a mikrovlnné trouby), stejně jako čističky vzduchu. Důraz na inovace dokazují nejnovější řešení, např. parní trouby (mikrovlnné trouby s funkcí vaření v páře 3 v 1), technologie Quattron použitá v LCD TV a iontová technologie Plasmacluster, používaná v domácích spotřebičích. Jedním z hlavních aspektů filozofie společnosti Sharp je respekt k životnímu prostředí, který se odráží ve způsobu, jakým se produkty navrhují a vyrábí. Produkty společnosti Sharp se proto vyrábí výhradně z ekologických materiálů, vyznačují se nízkou spotřebou energie a jsou zcela recyklovatelné.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.