NIDM: 27. ročník Soutěže v programování

úterý 15. ledna 2013 ·

Soutěž v programování je pořádána pro žáky základních a středních škol v oblastech „Programovací jazyky“ a „Aplikační Software“.

Zájemci o tuto soutěž se mohou do soutěže přihlásit sami (přes seznam krajských garantů) nebo prostřednictvím svého učitele informatiky. Pořadatel okresního kola, pokud je na okrese vyhlášeno, informuje do 15. 2. 2013 všechny školy na okrese a rozešle na ně (k rukám ředitele školy) přihlášky do okresního kola. Učitel informatiky je povinen předat přihlášky žáků do 28. 2. 2013 písemně pořadateli okresního kola. Pokud není okresní kolo vyhlášeno, nahlásí zájemce přímo pořadateli krajského kola. Přihláška obsahuje jméno a příjmení, datum narození, název a adresu školy, třídu, adresu bydliště, e-mailovou adresu, telefon (nejlépe mobil) a soutěžní kategorii. Při malém počtu zájemců je možné okresní kolo zrušit a přihlášky postoupit krajskému organizátorovi soutěže.

Propozice ve formátu PDF



0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.