Jednání Tripartity na MŠMT

sobota 3. listopadu 2012 ·

Na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy se ve čtvrtek 1. listopadu 2012 konalo jednání Pracovního týmu Rady hospodářské a sociální dohody pro vzdělávání a lidské zdroje (Tripartita). Jednání vedl náměstek pro skupinu všeobecného, odborného a dalšího vzdělávání Jindřich Fryč.


Obsahem jednání byla reforma financování regionálního školství, návrh rozpočtu kapitoly 333 MŠMT na rok 2013 a připravovaný kariérní systém učitelů. Dále se účastníci jednání zabývali otázkami zdravotnického školství.

Příští jednání Pracovního týmu se uskuteční v prosinci, na kterém bude mimo jiné projednáváno hodnocení vývoje platů za 1. pololetí 2012 a návrh nových opatření na podporu odborného vzdělávání, která budou předložena k projednání Vládě ČR.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
3. listopadu 2012 v 18:31  

Takže zase příjdeme o peníze ...

Anonymní řekl(a)...
4. listopadu 2012 v 20:23  

...a uslyšíme, že školství a vzdělanost jsou prioritou...

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.