Dílna magických pomůcek - čarodějnická učebnice pro děti i kolektivy

středa 10. října 2012 ·

Kniha je určena všem, kdo mají v oblibě magii a čarování. Je vhodná pro větší kolektivy, zájmové kroužky, ale i pro jednotlivce – zkrátka pro všechny, jenž touží stát se těmi „skutečnými čaroději“. Naleznete v ní podrobné postupy doprovázené fotografiemi, s jejichž pomocí si budete moci vyrobit první čarodějnickou výbavu. Mnoho výrobků se skvěle hodí i jako dárek někomu blízkému například kamarádovi či kamarádce, pro oslavy narozenin, svátky, výzdobu domu apod. Čeká na vás mnoho tipů a triků. Jednotlivé ozdoby i pomůcky jsou vyráběny převážně z přírodních materiálů. I to má svůj význam. Jaký? O tom se také dočtete.

V publikaci se seznámíte se základními druhy bylinek i s čarodějnickými názvy a následným využitím v magii. Vyrobíte si amulety, škapulířky pro štěstí a naučíte se i čarodějnickou abecedu s tajnými znaky, pro zaznamenávání receptů, lektvarů a kouzelných zaříkávadel do Knihy Stínů.
Už od samého začátku vás budou celou knihou doprovázet Jonášek a Klárka. Malí čarodějové druhé kategorie, kteří se také učí „čarodějnickému řemeslu“. A že vyrobit si nějakou kouzelnou pomůcku není nic složitého, vám mile rádi předvedou. Stačí otevřít knihu a nechat se pohltit tajemstvím světa magie!

Ukázky stran:






Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.

Již vyšlo: Čarodějnická kuchařka pro děti








10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
10. října 2012 v 8:42  

A co čarování s maturitou? Čarodějský učeň Feřtek z eDUINu...

Anonymní řekl(a)...
10. října 2012 v 8:53  

Tady už zůstává rozum stát. Pane Wagnere, zvažte, prosím, co propagujete. O něco málo horší nápad je propagace kroužku mladých komunistů. To není sranda, tahle kniha nabízí dětem čertův ocas. Vím o tom své, protože jsem zažil to, co dělá magie se zdravím a se vztahy. Ovlivní změnu vědomí natolik, že člověk přestává rozlišovat dobro a zlo. Magie působí na těch nejslabších a nejzranitelnějších. To nejsou jenom děti, ale i spousta zraněných a vlastně nedospělých. Je to jeden z největších hříchů člověka, který má dopad do hmoty a do lidského života přes několik generací. Způsobuje psychiatrické nemoci. Doporučuji knihy nejen od Gabriela Amortha, kde se můžete dovědět, jak a kdo ničí lidskou duši. Viděl jsem exorcismus na vlastní oči a to i ten nezvládnutý. V takových budete volat Boha!

Omlouvám se zároveň všem, kteří o tomto tématu mají malé povědomí. A uveřejněný komentář tak vidí jako výplod něčí fantazie. Chápu, že povídání o ďáblu pro ně může znít jako pohádka, ale to je ten největší omyl v dějinách lidstva.
Pokoj s vámi!

Mirek

Pytlik Blaha řekl(a)...
10. října 2012 v 9:35  

zůstává rozum stát

Za osobní selhání považuji skutečnost, že jsem nejen nepřišel s obdobným komentářem jako první, ale on mne dokonce ani nenapadl.
Holt stárnu.

Anonymní řekl(a)...
10. října 2012 v 12:24  

Jestli je kniha tak amatérská jako její obálka, tak můžeme být klidní... Byť se blíží 12. prosinec :). Svět se řítí do ďáblovy řiti (J. Váchal). A ti už dávno.

Anonymní řekl(a)...
10. října 2012 v 13:23  

Nejspíš se jedná o normální "kouzelnictví", tedy eskamotérství s rekvizitami, žádné ovlivňování duší...
Dětičkám, které si při zatloukání hřebíku přitlučí prst k prkénku a neumí si ani zavázat tkaničku u bot, trocha manuální zručnosti neuškodí, myslím si.

Pytlik Blaha řekl(a)...
10. října 2012 v 13:50  

"Ze země vystupuje ďábel do půl těla kosmatý jako kozel a od půl těla nahoru zářící jako slunce. Čarodějnice kolem něj tancují a líbají mu levou nohu a řiť..."

Tak o tohle se tu doopravdy nejedná.
Ale pohled pana Mirka se mi líbí svou neotřelostí: psychické nemoci, exorcismus, sodomakomora prostě.
Jako fór dobrý. Jak patrno, je nás víc... pytliků.

Anonymní řekl(a)...
10. října 2012 v 14:37  

Oj, oj moji milí. To si myslíte, že runy a věštění jsou dětské nevinné hry?
Je to tzv. zvykačka na magii, která má být prostředkem na zkvalitnění života. Kdo tady pochopí, co je to kvalita života? V létě byl k vidění na cestách bilbord na černou magii - woodo, a bylo tam napsáno, že "život je hra", prostě normálka.

Přemýšlejte, prosím. Třeba o "teorii strun". Je to poslední teorie o stvoření. Struna je vlnění, .. "na počátku bylo Slovo".
Ještě si myslíte, že ovlivňování vědomí pomocí symbolů a pojmů je nevinná hra?

Znám lidi, co vám dotekem prstu, způsobí závislost. A nejen to. Začíná to u kouzelnické hůlky v dětském balení. Potřebujete zkušenost, abyste uvěřili? Jenže z té se mnohdy nedá dostat ani pomocí pilulek či operací.

Mirek

Pytlik Blaha řekl(a)...
10. října 2012 v 16:20  

JO!!! Super!

Jan Hučín řekl(a)...
10. října 2012 v 18:25  

Já se k panu Mirkovi připojuju. "Kouzlení" na úrovni chemických pokusů pro 2. stupeň je možná nevinné, ale balení do magického hávu a koketování s runami není tak neškodné, jak se zdá.

Anonymní řekl(a)...
12. října 2012 v 10:47  

Že by kromě projektu Internet do škol proběhl projekt Internet do blázinců? Podle některých příspěvků to tak vypadá.

Ano, nakladatel té zlé knihy nechtěl jen vydělat, že vydal takový škvár, ale je to minimálně člen kdovíjaké lóže.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.