Certifikace projektových manažerů ve školství? Samozřejmě!

středa 2. května 2012 ·

Podílíte se na projektu nebo projekt ve škole připravujete? Realizujete projekt v rámci EU peníze školám nebo EU peníze středním školám? Chcete se v oblasti projektového řízení dále profesně rozvíjet? Pak právě pro Vás je určen projekt Projektový manažer 250+, který realizuje Národní institut pro další vzdělávání.


Cílové skupině projektu (vedoucí pedagogičtí pracovníci škol a školských zařízení, vč. projektových manažerů) aktuálně nabízíme možnost registrace mezi zájemce o certifikaci projektového manažera podle IPMA. Jedná se o mezinárodně uznávaný certifikát „projektový praktikant“.

Přístup k certifikaci projektového manažera ve školství je omezen naplněním kapacity zájemců do 70 osob z celé ČR. Neváhejte a přihlaste se už dnes!

V rámci projektu dále poskytujeme projektovým manažerům ve školství efektivní nástroj pro vlastní auditní proces zaměřený na věcnou stránku řízení projektu, jde o tzv. Věcný audit projektu, nebo nabízíme bezplatnou službu profesionálních poradců, kteří Vám pomohou při řešení obtížných situací spojených s řízením projektu.

Bližší informace o projektu i možnostech účasti získáte na projektovém webu www.projektmanazer.cz.

2 komentářů:

Charlie řekl(a)...
2. května 2012 v 14:57  

Tahle zpráva je trochu mimo realitu, při pokusu o přihlášení se zobrazí jen:

Ověřování kompetenčního profilu projektového manažera ve školství bylo k 28. 2. 2011 dle plánu ukončeno.

Bližší informace k projektu Projektový manažer 250+ naleznete na www.projektmanazer.cz . Děkujeme.


Navíc Certifikační proces dle stránek začal 1.5.2012

Anonymní řekl(a)...
2. května 2012 v 15:32  

Projekty pro školu píši a řídím už od roku 2005, tedy 7 let. A dost nerozumím tomu, proč jste si na projektové manažery ve školství vzpomněli až teď, kdy už v podstatě možnost čerpat větší peníz pro školství z EU končí. Ono totiž, kdo se to chtěl naučit, už se to musel naučit dávno sám. Je to dost s křížkem po funuse.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.