ČT24: Náměstek Nantl: nežádoucí osoba českého školství?

středa 18. dubna 2012 ·

Záznam odpoledního zpravodajství Studia ČT24 18. dubna 2012 s podtitulky "Pochybné financování platformy Karolíny Peake? — Náměstek Nantl: nežádoucí osoba českého školství? — Kdo rozhodne o ministrovi školství?".



Poznámka redakce: Záznam je rozdělen na dvě části, druhá se spustí na konci 13. minuty záznamu.

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
18. dubna 2012 v 20:24  

Udělejte ministrem Wagnera. To je jistě nejlepší volba. Všemu rozumí nejlíp, všude byl dvakrát a od všeho má klíče. Jenom by měl začít používat místo pseudonymu Wagner svoje skutečné jméno - Brouk Pytlík.

Anonymní řekl(a)...
18. dubna 2012 v 20:56  

18. dubna 2012 20:24
Hele brouku - opakujete se - CTRL + V. Jste brzdou diskuzí. Ignorant

Anonymní řekl(a)...
18. dubna 2012 v 21:05  

Jo,jo - soudruh Nantl již dozajista vyčerpal oněch 53 miliard z evropských fondů.

Anonymní řekl(a)...
19. dubna 2012 v 2:09  

soudruh Nantl je naprosto neschopny milec Josefa Dobese, nejde o zadneho namestka, Dobes mu to tuto trafiku udelal teprve chvili pred svym odchodem.

Pytik Blaha řekl(a)...
19. dubna 2012 v 8:25  

skutečné jméno - Brouk Pytlík

Vyzývám pana Wagnera, aby se zřetelně distancoval od svého případného pytlictví.
Jakkoli se vyjadřuje k mnoha tématům i v rozsáhlejších literárních útvarech, musím konstatovat, že já jsem na České Škole za poslední rok zvěřejnil přibližně 1149 příspěvků (bez tohoto), což je i se započítáním přestupnosti roku průměrně 3,14 příspěvku každý den. A to i přes výpadky způsobené prázdninami a ochrnutím ruky nebo hlavy.
To by tu mohl být Pytlikem už doopravdy kdekdo. Asi jako ministrem školství...

Anonymní řekl(a)...
19. dubna 2012 v 12:00  

Nechápu, pane Wagnere, proč tady v těch diskuzích tolerujete sprosťárny, osočování různých lidí, kteří se nemůžou vyjádřit, a tak. Vážím si serveru Česká škola, ale osobně bych zakázal pod články diskuze a nechal, ať si informace z článku každý přebere sám. Zkuste o tom prosím zauvažovat. Díky

Janek Wagner řekl(a)...
19. dubna 2012 v 13:02  

Již jsem mnohokrát deklaroval, že nejsem příznivcem restrikcí či moderováním komentářů, i když jsme jednu dobu diskusi moderovali a největší sprosťáci nás tehdy opustili.

V této konkrétní diskusi navíc toleruji i výpady proti mé osobě.

Na České škole se může vyjádřit každý, kdo se cítí něčím na ni poškozen, přijímáme i články od oponentů. Zde tedy problém určitě není. Problémem je ale nekonkrétnost připomínky: o jaké sprosťárny a konkrétní osoby jde.

Anonymní řekl(a)...
19. dubna 2012 v 14:13  

Pane Wagnere, jste idiot a sprosťák.

Pytlik Blaha řekl(a)...
19. dubna 2012 v 14:56  

idiot a sprosťák

Ale to je dneska kde kdo.
Kolikrát člověk ani nemusí jít do společnosti nebo do práce a stačí se podívat do zrcadla.

Anonymní řekl(a)...
19. dubna 2012 v 22:49  

Nantl je naprosto neschopny a pomateny. Nicmene umi sikovne lezt Dobesovi do zadku, a to i velmi pravdepodobne nelegalnimi metodami, jako je neodebrani akreditace "Univerzite" Jana Amose Komenskeho a mnohe dalsi.

Anonymní řekl(a)...
20. dubna 2012 v 18:11  

Doufejme, ze pseudo/namestek Nantl bude brzy vyhozen z ministerstva definitivne. Uz ho driv vyhodil namestek Wilhelm pro neschopnost, vratil se oknem, aby mu Dobes tesne pred svym padem vytvoril zidlicku namestka bez jakekoli naplne. Ted ho snad vyhodi uplne. At Nantl zaplati utratu "vyhozenou" na jeho vyplatu od te doby, co byl vyhozen z odboru vysokych skol.

Anonymní řekl(a)...
21. dubna 2012 v 22:21  

"Pane Wagnere, jste idiot a sprosťák."

Je úplně jasné, co Vám vadí. Je to otevřenost diskuze. Při psaní této věty Vám evidentně došly argumenty. Doufám, že nejste učitel. Měl bych potom problém Vám svěřit své děti do vzdělávacího procesu. Ignorant

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.