Dva dny přednášek a seminářů se špičkovými právníky, politology a ekonomy zdarma

středa 7. března 2012 ·

Využijte jedinečnou příležitost a zúčastněte se ve dnech 13. a 14. dubna od 15 hodin unikátního dvoudenního bezplatného kurzu na vysoké škole CEVRO Institut v Praze, kde se dozvíte o průlomu, který přináší nový občanský zákoník do českého práva či získáte cenné informace o možném budoucím ekonomickém a politickém vývoji, a to jak u nás, tak v celé západní společnosti.



Kurz zahrnuje první den přednášku jednoho z nejznámějších českých advokátů JUDr. Tomáše Sokola. Poté proběhne diskuze, kde s úvodními postřehy vystoupí a na dotazy účastníků odpoví politolog a poradce pro strategické otázky doc. Petr Robejšek a ředitel Centra transatlantických vztahů PhDr. Jan Jireš. Večer se pak uskuteční společenský program s občerstvením a přátelskou neformální atmosférou za přítomnosti řečníků, pedagogů vysoké školy CEVRO Institut a vybraných studentů. Další den bude na programu přednáška ekonoma a rektora CEVRO Institutu prof. Josefa Šímy na téma hospodářská krize a vládní politika a vystoupení soudce Krajského soudu Ústí nad Labem JUDr. Stanislava Svitáka, týkající se
nového Občanského zákoníku.

Na závěr účastníci obdrží certifikát o absolvování kurzu o Novém občanském zákoníku a kupon umožňující čerpat výraznou slevu na školném. Zájemci o účast v tomto bezplatném kurzu se mohou registrovat na e-mailu ondrej.kubovy@vsci.cz, a to nejpozději do 10. dubna.

Přijďte strávit dva dny se špičkovými odborníky na právo, politologii a ekonomii i vy!

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.