Vyhlášen další ročník Partners in Learning Fóra v ČR

pátek 25. listopadu 2011 ·

Partners in Learning Forum (dříve Innovative Education Forum) je celosvětovou aktivitou společnosti Microsoft v rámci programu Microsoft Partneři ve vzdělávání. Je to jedinečná událost, během níž se potkávají ti nejlepší, moderní a inovativní učitelé, aby prezentovali svoje nápady a nové postupy při práci se studenty. Každý rok se ve všech zemích, kde je program Microsoft Partneři ve vzdělávání provozován, konají samostatná fóra a jejich vítězové mají jedinečnou možnost sejít se na setkání regionálním – pro nás evropském – nebo dokonce celosvětovém. Podruhé v České republice tuto možnost dostává každý z vás, moderních učitelů. Získáváte tak příležitost nejen získat zajímavé kontakty a informace, ale také reprezentovat díky svému projektu pedagogickou obec celé České republiky.



Dne 1. listopadu 2011 zahajujeme celorepublikové kolo a vy tak máte šanci se do této soutěže zapojit a přihlásit svůj inovativní projekt. Celostátní kolo se bude konat v únoru v Praze v sídle společnosti Microsoft.


Abyste se mohli soutěže zúčastnit, je nutné vyplnit šablonu projektu v aplikaci PowerPoint, která blíže popíše a představí  váš projekt. Bude-li váš projekt vybrán mezi 15 nejúspěšnějších, dostanete možnost se účastnit celostátního kola, kde bude z každé  soutěžní kategorie vybrán jeden výherce či celý tým, jenž dostane možnost se zdarma zúčastnit evropského finále konajícího se v březnu 2012 v Lisabonu, v případě úspěchu na tomto finále i fóra celosvětového, konaného příští rok na podzim v Řecku. Např. letošní vítězové českého kola se zúčastnili před několika týdny světového fóra ve Washingtonu. Veškeré náklady spojené s účastí týmu hradí společnost Microsoft.

  Soutěžit se bude celkem ve třech kategoriích:
  • Využití IT
  • Spolupráce a komunikace
  • Výukový obsah
Šablony s představením vašeho projektu si můžete stáhnout na této stránce na portálu Moderní učitel, kompletně vyplněnou šablonu prosím nahrajte nejpozději do 15. 01. 2012 do úložiště v dolní části této stránky, později uložené projekty nemohou být již do soutěže zařazeny. Pro zobrazení sekcí pro stažení šablony a nahrání projektu je nutné být registrovaným uživatelem portálu Moderní učitel a být na portálu přihlášen. Vyplněné šablony ukládejte pod názvem souboru: nazev_skoly_-_nazev_projektuPo schválení a přijmutí projektu dostanete potvrzovací email, schválený projekt následně ale nikde v seznamu vidět není. Není třeba se tedy obávat, že Váš soubor nebyl na server správně uložen. Na konci měsíce ledna bude vyhlášeno 15 nejlepších projektů, které dostanou pozvánku na české finále Partners in Learning Fóra 2012 konané v Praze.

Abyste si mohli udělat lepší představu o tom, co vlastně Partners in Learning Forum je, jak vypadá představování jednotlivých projektů a jaké projekty se soutěže účastní, přečtěte si tuto reportáž z minulého ročníku evropského fóra ve Vídni (2009), zápisky ze světového fóra v Brazílii (2010) - den prvnídruhý třetí, videz evropského kola v Berlíně (2010) nebo informace ze světového fóra v Kapském Městě. 

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.