2. 12.: Dobrá škola 21. století: setkání škol, NNO a odborníků v oblasti vzdělávání

sobota 5. listopadu 2011 ·


Vzdělávací program Varianty společnosti Člověk v tísni vás u příležitosti 10 let své existence zve na společné setkání škol, neziskových organizací a odborníků v oblasti vzdělávání Dobrá škola 21. století.

Setkání se bude konat v pátek 2. 12. 2011 od 10.00 (registrace již od 9:30) do 15.00 hodin v prostorách Open Gate Boarding School v Babicích (Říčany u Prahy) a těšit se můžete na následující program:

  • panelovou diskusi na téma Dobrá škola 21. století za účasti předních odborníků v oblasti vzdělávání, mj. Jindřicha Kitzbergera, bývalého náměstka ministra školství, Jany Strakové z Ústavu výzkumu a rozvoje ve vzdělávání UK, ředitele Waldorfského lycea Ivana Smolky ad.,
  • „tržiště“ dobrých škol a zajímavých školních projektů,
  • pracovní workshopy na téma Dobrá škola.

Setkání je určeno vedení, pedagogům i žákům základních a středních škol z celé České republiky s cílem představení a sdílení zajímavých školních projektů a dalších aktivit, které pomáhají utvářet příznivé klima na českých školách, rozvíjejí potřebné znalosti a kompetence žáků a které se snaží být otevřené všem žákům bez rozdílu. Přihlásit se můžete na adrese varianty@clovekvtisni.cz.

V případě, že byste se chtěli zapojit přímo s vlastním školním projektem (současným i minulým) nebo prezentací vašich dlouhodobých snah při budování dobré školy, ať už v oblasti podpory rovných příležitostí, ochrany životního prostředí, občanské angažovanosti nebo globálního rozvojového vzdělávání ad., kontaktujte nás prosím na telefonním čísle (+420) 222 350 810.

Další informace k akci (dopravní spojení atd.) budou uveřejněny na www.varianty.cz do 15.11.

 

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.