Sdružení TEREZA a společnost Kofola chtějí zatočit s odpady. Pomozte i vy!

sobota 1. října 2011 ·

Chce vaše škola pomoci přírodě a zároveň si zahrát o zajímavé ceny? Pak právě pro vás spustilo sdružení Tereza ve spolupráci se společností Kofola 21. září neobvyklou soutěž, ve které se cení kreativita a originální nápady.



„Naším posláním je vzdělávat děti, které budou vytvářet společnost, ve které mají lidé rádi přírodu, rozumí životnímu prostředí a jednají v souladu s udržitelným rozvojem. Proto již od roku 1990 vytváříme vzdělávací programy a materiály pro školy. Naše projekty by nebylo možné uskutečnit bez podpory společností, jakou je právě Kofola, velmi si této spolupráce vážíme,“ říká Petr Daniš, ředitel Sdružení TEREZA.

Soutěžit mohou všechny základní a střední školy v České republice, a to ve dvou kategoriích.

V kategorii PET Art se soutěží  o nejzajímavější umělecké artefakty z PET lahví.

Kategorie PET Zpět je zaměřena na využití recyklovaných PET lahví a návrhu vlastních možností.  Vyhrávají nejoriginálnější a nejpraktičtější nápady a tipy.

Všechna vítězná díla budou odměněna zajímavými cenami od Kofoly a nejatraktivnější díla z kategorie PET Art budou navíc vystavena v prostorách Kofola a. s. Soutěž končí 19. 12. 2011.

„Věříme, že budoucnost naší přírody a přístupu k ní leží v rukách našich dětí,“ říká Hana Bednářová, PR manažerka Kofoly, a dodává: „Proto se Kofola, jako společnost podporující zodpovědné nakládání s odpady, rozhodla podpořit takto užitečný projekt.“

Další inspiraci a podrobná pravidla soutěže naleznete na webu www.terezanet.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.