Martin Rychlík: Josef Dobeš bude mít už pátého šéfa kabinetu! Končí ředitelka Machálková.

pátek 7. října 2011 ·

Vrchní ředitelku kabinetu ministra školství, jíž proslavila Dobešova stotisícová odměna, nahradí během několika dní Martin Krejza.



Šedivý, Mastný, Říha, Machálková. To je dosavadní výčet vrchních ředitelů kabinetu, na něž postupně spoléhal ministr školství Josef Dobeš (VV). Podle dvou nezávislých zdrojů ČESKÉ POZICE z ministerstva však Jana Machálková v pozici končí. Post vrchního ředitele je jednou z vůbec nejdůležitějších pozic resortu, přes to ministr za rok působení bude mít již pátého (!) nejbližšího spolupracovníka.

Během několika dní by měl ředitelku Machálkovou, jíž nejvíce proslavila ČESKOU POZICÍ zveřejněná prosincová odměna 145 330 korun hrubého, nahradit Martin Krejza, současný vrchní ředitel skupiny všeobecného, odborného a dalšího vzdělávání.

Je to tak? „Obraťte se, prosím, na tiskový odbor,“ odvětila ve čtvrtek pozdě večer ČESKÉ POZICI Machálková. O odpověď na otázku, zda v dohledné době chystá ministr školství změny ve svém nejbližším okolí, jsme tedy ještě večer požádali SMS zprávou novou ředitelku komunikace Renátu Bartkovou Sodomovou. „Žádné oficiální informace o změnách ve vedení MŠMT nemáme,“ odpověděla v pátek odpoledne Bartková.

Celý článek na webu ČESKÁ POZICE

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
7. října 2011 v 22:04  

Petr nebo Pavel, Monika nebo Hedvika, všichni stojí zpravidla za ....., stejně jako Pepa.

Anonymní řekl(a)...
8. října 2011 v 21:16  

Ono je to fakt jedno. Ryba smrdí od hlavy.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.