Jak účinně oslovit média

pátek 23. září 2011 ·

Media relations v podnikání, správě, kultuře i neziskovém sektoru

Chcete nebo potřebujete účinně oslovovat média, vybudovat si prospěšný vztah s novináři a zajistit publicitu pro svá témata? Díky tomuto průvodci můžete i vy zakrátko úspěšně komunikovat s médii, a to i bez specializovaného vzdělání.

K efektivní komunikaci s médii nepotřebujete nutně znát všechny teorie marketingové komunikace, a proto v této knize najdete jen ty nejdůležitější a prakticky využitelné. Autor, dlouholetý zkušený novinář, vás naučí zaručené postupy, které budete ve styku s médii a novináři opravdu potřebovat. Výklad plný příkladů z praxe doplňují svými komentáři také aktivní novináři a tiskoví mluvčí. Dozvíte se, jaké metody a přístupy jsou úspěšné a které naopak vedou k jistému neúspěchu. Vyvarujete se tak chyb a snadněji dosáhnete nejlepších možných výsledků.

V knize se mimo jiné dozvíte:
  • Jak fungují media relations a jak je využít k vytvoření dobré image
  • Jakými konkrétními způsoby úspěšně prezentovat svá sdělení
  • Jak svou zprávou zaručeně zaujmout novináře a co je naopak odradí
  • Jak správně psát a publikovat tiskové zprávy
  • Jak správně časovat kampaně a jak pořádat tiskové konference
  • Jak a k čemu využít služeb komunikačních agentur
  • Jak na krizovou komunikaci
Komu je kniha určena: Tiskovým mluvčím a pracovníkům oddělení vnějších vztahů a public relations pracovníkům pro komunikaci s tiskem ve firmách, úřadech, občanských sdruženích a neziskových organizacích všem, kteří přichází do styku s médii.

Více informací o knize vč. ukázkové kapitoly naleznete na http://knihy.cpress.cz/jak-ucinne-oslovit-media.html.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.