Vaše chytré dítě - 16 tajemství, jak podpořit a rozvíjet nadané děti

středa 24. srpna 2011 ·

Vaše děti se ve škole dozvědí mnoho věcí, ale důležité vlastnosti, jako je zvídavost, nezávislé myšlení, vytrvalost, odhodlanost, osobitost a ochota zvažovat rizika a řešit problémy, jim v rámci školních osnov učitelé vštípit nezvládnou. Dokážete to však vy s pomocí této knihy!

Autorka probírá jedno tajemství úspěchu za druhým a nabízí vám širokou paletu imaginativních, hravých a zábavných aktivit, her a cvičení, kterými můžete uchovat, rozvíjet a povznést mimořádný potenciál svého dítěte tak, aby nezůstal nevyužitý.


Všechny tyto hry zapadají do každodenního rodinného života a nevyžadují téměř žádnou přípravu. Jsou vhodné pro široké věkové rozmezí, ideální pro pobavení dětí ve chvílích volného času – po jídle, v autě, dokonce i při čekání u pokladny v supermarketu. Děti se budou těmito hrami bavit a zároveň budou rozvíjet svou podnikavost, bystrost a přemýšlivost. Budou se učit vytvářet inovativní myšlenky, rozlišit, co dává smysl a co ne, a využít chybu jako užitečný odrazový můstek k úspěchu.

Díky této průkopnické knize můžete pomoci svým dětem získat dovednosti, které potřebují k úspěchu ve skutečném světě, a stát se šťastnými, úspěšnými a všestrannými osobnostmi.

Více informací o knize naleznete na http://knihy.cpress.cz/vase-chytre-dite.html.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.