Odbor pro mládež MŠMT vyhlašuje mimořádný dotační Program č. 4

čtvrtek 4. srpna 2011 ·

Tento Program se zaměřuje na podporu 3 prioritních os: Podpora činnosti nestátních neziskových organizací dětí a mládeže a organizací, pracujících s dětmi a mládeží, Podpora aktivit v rámci Evropského roku dobrovolnictví 2011, Podpora rozvoje mezinárodních dobrovolnických aktivit mládeže.



Mimořádný dotační program se řídí podmínkami a zásadami stanovenými v „Programech státní podpory práce s dětmi a mládeží pro nestátní neziskové organizace na léta 2011 až 2015“.

Veškeré podrobnosti o této výzvě jsou uvedeny v dokumentu Zvlastni vyzva pro NNO a ERD.pdf.


Program je určen pouze pro nestátní neziskové organizace dětí a mládeže a nestátní neziskové organizace pracující s dětmi a mládeží.

Jako partneři se mohou do projektu zapojit i jiné organizace (neziskové, státní, soukromé), ale žádost musí za dané partnerství podávat organizace, která je oprávněná žádat v dotačních programech odboru pro mládež, MŠMT.

Rozpočet a uznatelnost nákladů


Jedna nezisková organizace může podat pouze jeden projekt do každé z prioritních os.

Nezisková organizace, která podá projekt do jedné, či více prioritních os může být partnerem jiného projektu podaného do tohoto dotačního programu.

Minimální výše grantu na projekt je stanovena na 40 000,- Kč a maximální výše grantu na 400 000,- Kč.
Přidělená částka grantu bude přiznána jen v případě spolufinancování projektu minimálně 30% z celkového rozpočtu projektu.

Uznatelné náklady jsou pro Prioritní osu č. 1 za období od 1. ledna do 31. prosince 2011, u Prioritních os č. 2 a 3 od 1. srpna do 31. prosince 2011.


Celková alokace na všechny 3 prioritní osy je 10 000 000,- Kč.

Termín pro podání žádosti:


Žádost musí být podána elektronicky v IS-Mládež  a v písemné podobě doručena nejpozději do 2. září 2011 do 14 hodin.


Upozornění:


Projekty v rámci Prioritní osy 2 a 3 musí být podány na daném formuláři, který je ke stažení na: http://www.msmt.cz/mladez/formular-k-projektu-v-ramci-mimoradne-vyzvy-pro-prioritni.  Tento formulář pak bude přiložen k projektové žádosti.

Hodnocení projektu:


Projekty v rámci Prioritní osy 1 se budou hodnotit stejně jako každoroční Programy č. 1 a 2. Projekty v rámci Prioritních os 2 a 3 se řídí Metodikou hodnocení žádostí o dotaci: Metodika hodnoceni zadosti - Prioritní osy 2 a 3.pdf.


Informace a konzultace:


Eva Hampejsová
tel.: 234 811 115
e-mail: eva.hampejsova@msmt.cz

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.