Přečtěte si: Zase ten Bátora...

pondělí 25. července 2011 ·

„Závěrem nám ještě dovolte, abychom Vám z celého srdce poděkovali za to, s jakou nesmlouvavostí a vervou jste se zastal našeho předsedy Ladislava Bátory hned na začátku nenávistné kampaně, kterou proti němu od letošního února vedla a dále vedou bezmála všechna média a mnozí politici. Nebýt Vašeho jednoznačného zastání, bývala by ona kampaň byla jistě ještě brutálnější a pro něj pravděpodobně skutečně zničující…“. Právě tak končí blahopřání k sedmdesátinám Václava Klause od zakladatelů občanského sdružení Akce D.O.S.T., které prezident přijal počátkem července na Pražském hradě. Ladislav Bátora, jeden z účastníků setkání trvajícího bezmála půldruhé hodiny, se následující týden stal ředitelem personálního odboru ministerstva školství.

Z článku Tomáše Habarta v blog.Aktuálně.cz vybíráme:

Člověk nemusí být zrovna kovaným „pravdoláskařem“, aby ho zarazilo, že do politiky narovnávání příležitostí znevýhodněných dětí může z postu vysokého státního úředníka hovořit bývalý kandidát za Národní stranu. Jakkoliv se svou kandidaturu snaží vysvětlovat tím, že byl nestraník a že šlo pouze o politické gesto na truc topolánkovské ODS, musel si být pan Bátora díky svému vzdělání velmi dobře vědom populistické a xenofobní politiky NS mistrně balancující na hraně zákona.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
25. července 2011 v 23:19  

Tak překročil někde zákon? Pokud ne, tak jako nekovaného "pravdoláskaře" Vás to může opravdu jenom zarazit. Pozor! Propagujete tu nezákonnou diskriminaci.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.