EU peníze školám: Jak na monitorovací zprávy

úterý 1. února 2011 ·

Dne 15. února dojde výmazu všech dat v monitorovacích zprávách v aplikaci Benefit. Do 15. února tedy můžete v aplikaci Benefit 7 testovat vyplňování a funkce jednotlivých záložek, ale MZ nefinalizujte. Od 16. února lze data v monitorovací zprávě vyplňovat a ukládat pro následné odevzdání v řádném termínu.

Při používání aplikace Benefit7 upozorňujeme na to, že pokud provedete finalizaci monitorovací zprávy v aplikaci Benefit 7, jedná se o její řádné odevzdání O CERA. Finalizace u monitorovací zprávy je nevratný stav, proto dbejte zvýšené pozornosti při jejím vyplňování.



5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
1. února 2011 v 18:13  

Tož dostali jste téměř zadarmo penízky, tak se teď čiňte. Protože mám zkušenosti s monitorováním "normálních" projetů z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost, můžu říci, že sice dokladujeme každou korunum kterou utratíme za osobní náklady či zařízení, ale při dokladování výstupů to máme o hodně jednodušší (odhadem tak desetina práce proti tomu co se chce teď v šablonách). No potěš pánbůh ty, co to budopu vykazovat, i ty, co to budou kontrolovat.

Anonymní řekl(a)...
1. února 2011 v 19:23  

To si jen úředníci vyrábějí práci, k čemu by jinak byli?

Anonymní řekl(a)...
1. února 2011 v 21:46  

To se zase na školách nebude učit, pač polovina sboru bude vedením zaúkolována. Učitelé musí podobně jako pan Vondra dokázat, že ty penízky nerozkradli. Už předem lituji odsouzence, kteří budou vykazovat monitorovací zprávy !

Anonymní řekl(a)...
2. února 2011 v 13:07  

Myslím si, že ti odasouzenci by to měli mít pořádně zaplaceno!! V projektech OP VK je běžné, že manažeři projektů berou cca 250 Kč za hodinu. Takto by to mělo být i v šablonách. Pokud to chce někdo dělat zadarmo, tak je blázen a neví do čeho leze. Koneckonů peníze na to v šablonách jsou. Mám však trošku obavy, že se toho ujmou ředitelé či zástupci, kteří na to se svými úvazky mají docela dost času, a že se nebudou věnovat tomu, čemu mají. Mám však i další obavu, že pro běžného učitele by to byl dost velký záhul. Pokud to ovšem není terminátor.

Anonymní řekl(a)...
2. února 2011 v 15:53  

Ještě z jináho soudku:
Pokud sledujete na webu MŠMT tabulku Statistiky OP VK 1.4, podle mě je v tabulce z 21.10.2010chyba v dolním řádku Prostředky odepsané z účtu MŠMT viz http://www.msmt.cz/file/12630/. Ani číslo 266 ani finanční objem vedle neodpovídají způsobu výpočtu, kterým jsou vzorcovány tabulky z 30.9., 7.10., 14.10.2010. Poté je vše dále zpracováváno a chybka se podle mě vleče dosud. Místo 266 tenkrát mělo být číslo 370 a místo 187 365 852 Kč by mělo být 268 425 504 Kč, což je ale pěkný rozdíl, pravda? Dělám chybu já, šotek nebo MŠMT? Mrkněte, zkontrolujte a napište!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.