Děti můžou soutěžit v kreslení na téma Pohádkový svět

pondělí 7. února 2011 ·

Až do 1. března 2011 můžou děti ve věku od 3 do 10 let soutěžit o zajímavé ceny s novým českým filmem Autopohádky. Všichni, kdo zašlou své kresby na téma Pohádkový svět, mají možnost vyhrát kompletní vybavení do školy, lístky na březnovou premiéru filmu nebo psací a kreslicí potřeby. Soutěž se koná prostřednictvím webových stránek www.jak-spravne-psat.cz.


Na webových stránkách zaměřených na správné psaní a kreslení www.jak-spravne-psat.cz naleznou zájemci veškeré důležité informace o probíhající soutěži. Obrázky na téma Pohádkový svět, které děti můžou zasílat poštou až do 1. března, bude podle jejich kreativity, krásy a originality posuzovat čtyřčlenná porota, která také na uvedených webových stránkách do 15. března informuje vybrané výherce. Ti se můžou těšit na vybavení pro školáka v hodnotě 3000 Kč (1.–3. místo), dětské ERGO psaní od společnosti Centropen aneb Co musíš mít do školy (4.–20. místo), 2x lístky na premiéru filmu Autopohádky, která se uskuteční v Praze ve čtvrtek 17. března (21.–30. místo) a na balení foukacích fixů od společnosti Centropen (31.–50. místo).

Autopohádky jsou nový celovečerní animovaný film pro děti a dospělé vycházející ze stejnojmenné knihy Jiřího Marka z roku 1958. Snímek je sestaven z pěti pohádek, přičemž každá je zpracována jinou technikou a jiným tvůrčím týmem. V čele animátorů stojí legendární Břetislav Pojar, sjednocujícím prvkem filmu je osoba vypravěče: Michala Malátného a hudebního doprovodu a hraných předělů, o které se postarala skupina Chinaski.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.