21. - 22. 10.: Mezinárodní konference k problematice práce s nadanými

úterý 12. října 2010 ·

Národní institut dětí a mládeže s podporou MŠMT organizačně zajišťuje mezinárodní konferenci "Talent nezná hranic"/“Talent without border”, která je určena všem, kteří se zajímají o problematiku práce s nadanými dětmi a žáky. Záměrem je prezentace a výměna odborných zkušeností a výstupů jak z teoretické, tak praktické práce především s kognitivně nadanými dětmi a žáky. Důraz je kladen na praktické výstupy.


Program:

  1. Využití informačních technologií v práci s nadanými“
  2. „Subjekty pracující s nadanými“ a zkušenosti z práce s nadanými přímo na školách
  3. „Mezinárodní spolupráce“ –  možnosti zahraniční spolupráce v oblasti péče o nadané
Účast přislíbili hosté z Velké Británie, USA, Slovenska, Slovinska, Německa, Maďarska, např. dr. Kimberley Chandler, ředitelka Centra vzdělávání nadaných na College of William and Mary, či prof. Joan Freemanová, evropská kapacita zabývající se vzděláváním nadaných.
Bližší informace o konferenci naleznete na: http://www.nidm.cz/talentcentrum/talent-nezna-hranic
 Uzávěrka přihlášek je 16. 10. 2010.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.