10. 11.: Národní konference 2010 – Učitel v informační síti

středa 29. září 2010 ·

Rádi bychom přispěli uspořádáním konference Metodického portálu www.rvp.cz k tomu, aby se další pedagogové přidali k těm, kteří využívají nebývalý rozvoj informačních technologií k rozvoji své profese i osobnímu růstu. Národní konference proběhne ve středu 10. listopadu 2010 v Brně.

Pořádá: Výzkumný ústav pedagogický v Praze, Národní ústav odborného vzdělávání


Termín: 10. listopadu 2010

Předpokládaný počet účastníků: 100 – 120

Místo: Brno

Účastnický poplatek: pro pedagogy zdarma

Akce je plánována jako jednodenní konference s dopoledním blokem přednášek a odpoledním blokem kratších prezentací a workshopů. Příspěvky budou uváděny do širších souvislostí (sociálních i oborových) a doplněny vizuálními i audiovizuálními vstupy.

V základním bloku přednášek bude účastníkům nabídnut jednak jakýsi vhled do některých podobných projektů ve světě, a jednak přineseme informace o tom, jakým způsobem se projekt posunul a co nového můžete očekávat. Program konference bude spojen zejména s prezentací Metodického portálu v jeho stávající podobě a ukázkou technologií, které uživatel na portálu najde. Odpolední workshopy budou zaměřeny výhradně na prostředí portálu, budou prezentovány především možnosti jeho využití.

Přihlášku naleznete na portálu www.rvp.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.