VÚP: Výzva pro učitele dějepisu a občanské výchovy

pátek 23. července 2010 ·

Ve VÚP probíhá dotazníkové šetření zaměřené na zmapování metodických materiálů (kromě učebnic), které ve výuce Dějepisu a Občanské výchovy (Výchovy k občanství) využívají učitelé základních škol a nižšího stupně víceletých gymnázií.


Případní zájemci mohou přiložený dotazník (doc.) vyplnit a zaslat do 31.8. 2010 na emailovou adresu: franc@vuppraha.cz Podrobnější pokyny k vyplnění jsou uvedeny v úvodním komentáři přímo v dotazníku.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
23. července 2010 v 14:45  

A jaký bude přínos tohoto seznamu pro české školství? Tedy... když pominu ten fakt, že několik úředníků na VÚP bude mít čím zdůvodnit "nezbytnost" své pozice... "Tento přehled... by mohl významně přispět ke zkvalitnění výuky..." píše se v žádosti o vyplnění.... Hmmm... a to jsem si vždycky myslela, že za kvalitou výuky stojí zcela jiné věci... no a vida... ony to jsou přehledy materiálů... :-D Prosím VÚP, o jejich zaslání na všechny školy (nejlépe dvojmo) jak v papírové (pošta si taky potřebuje vydělat), tak mailem... A pro jistotu ještě na DVD a CD... poplatky pro OSA také nebudou při tom množství nosičů zanedbatelné... To by bylo, abychom ten rozpočet nevyčerpali... :-)

Anonymní řekl(a)...
28. července 2010 v 23:25  

Zůstane pouze u výzvy. Své materiály a postupy sdělím jen za pěknou hromádku peněz. Zadarmo ani ťuk. Jednak jsem se s přípravou pěkně nadřel, ale taktéž amortizace mého PC, digitální kamery a fotoaparátu není zanedbatelná. Software nevydám zadarmo nikomu, cenu si stanovím.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.