17. ročník ankety Zlatý Ámos

úterý 13. října 2009 ·

V sobotu 10. října 2009 byl slavnostně zahájen 17. ročník ankety o nejoblíbenějšího učitele České republiky. Při této příležitosti pořadatelé ankety společně s nositeli titulu Zlatý Ámos vysadili v dětském ráji v zahradě zámku Berchtold nedaleko Prahy památeční lípu. Znamená to, že od této chvíle mohou žáci a studenti posílat přihlášky svých oblíbených pedagogů na titul Zlatý Ámos 2010.

 
Jak napsat přihlášku

Je to jednoduché: stačí vyplnit a odeslat formulář přihlášky. Přihláška musí obsahovat stručnou charakteristiku navrhovaného kandidáta, popis jedné příhody s ním prožité a podpisy 100 osob, které s přihláškou souhlasí. Na malých školách do 150 žáků stačí, když se podepíše minimálně polovina všech žáků.

 
Harmonogram
  • Příjem přihlášek končí 31.12. 2009
  • Regionální kola - leden, únor 2010
  • Semifinále začátkem března 2010
  • Finále 26. března 2010 v Hotelu Olšanka v Praze
  • Kantorský bál a slavnostní korunovace 27. března 2010 v hotelu Belvedere, Praha
Další informace naleznete na http://www.zlatyamos.cz/.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.