CERMAT: Aktualizace banky pracovních listů - český jazyk a literatura

středa 5. srpna 2009 ·

Na počátku července CERMAT zahájil postupné zpřístupňování pracovních listů ve smyslu § 6, odstavce (5) prováděcí vyhlášky k zákonu č. 561/2004 Sb. v platném znění.

Uvedené ustanovení ukládá CERMATu tuto povinnost do 30. září 2009. Oprávnění uživatelé však najdou již dnes v bance pracovních listů první desítky pracovních listů k ústní zkoušce z českého jazyka a literatury. K 31. červenci 2009 proběhla první aktualizace, k doplnění o další pracovní listy dojde v závěru srpna.

S pracovními listy v bance lze zacházet pouze v souladu s informacemi obsaženými v metodických materiálech CERMATu. Je možné je upravovat pouze pro potřeby přípravy maturitní zkoušky ve smyslu zákona a prováděcí vyhlášky. Pracovní listy podléhají zákonným ustanovením na ochranu autorských práv a nejsou určeny pro metodické účely a nesmí být využity po účely komerční.

Obsah pracovních listů nelze poskytovat žákům! Byla by tím významným způsobem ohrožena objektivita vlastní maturitní zkoušky.

Pracovní listy naleznete po přihlášení do informačního systému CERTIS v sekci "Knihovna obecná" v levém menu.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
5. srpna 2009 v 16:29  

"Firefox nemůže nalézt soubor https://www.certis.cermat.cz/externi/download_dokument.asp?id=16717."

Tolik k odbornosti pracovníků Cermatu. Neumí ani vystavit soubor. :(

ondra řekl(a)...
5. srpna 2009 v 17:08  

u

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.