Vydejte vlastní knihu

středa 20. května 2009 ·

Projekt Vydejte vlastní knihu umožňuje komukoliv vydat vlastní knihu podle svých představ snadno a rychle s nízkými náklady. Computer Press, největší vydavatelství odborné literatury na českém trhu, pomůže zájemcům nejen s přípravou publikace, ale i s její distribucí.

Projekt společnosti Computer Press a.s. Vydejte vlastní knihu (www.vydejteknihu.cz) umožňuje komukoliv vydat vlastní knihu podle jeho představ. Autoři textů všeho druhu mají tak jedinečnou šanci využít služeb profesionálního nakladatele s dlouholetou tradicí. Nyní stačí dodat online podklady k tisku ve formátu PDF, nebo podklady k sazbě ve formátu oblíbeného textového editoru MS Word a zkušení pracovníci nakladatelství se o vše postarají. Zájemci si mohou snadno a rychle zrealizovat skripta, manuály, nebo knihu vlastních povídek či sbírku básní.

Projekt Vydejte vlastní knihu mohou využít školy a pedagogové pro tisk skript nebo vlastních učebnic, pracovních listů a sešitů pro vlastní školní vzdělávací programy. Vhodný je také pro výrobce, dovozce či prodejce nejrůznějších zařízení pro tist manuálů a návodů. Projekt ale mohou využít například i orgány veřejné správy, města a obce, realizátoři projektů hrazených z ESF, muzea a galerie nebo neziskové organizace.

Při přípravě publikace si zájemce může zvolit balíček služeb podle svých potřeb:

- základní balíček obsahuje tvorbu celobarevné obálky, tisk, vazbu a zaslání
- rozšířené balíčky nabízejí například jazykovou korekturu, sazbu, nebo redakční korekturu

Projekt Vydejte vlastní knihu umožňuje připravit knihy s rozsahem od pouhých 48 stran a od nákladu 50 kusů. Cenu vydání knihy si zájemci mohou vypočítat online na webové kalkulačce projektu. Podklady ke knize je pak možné zadat přímo v této kalkulačce nebo je možné je zaslat na CD, využít webové úložiště dat nebo i zasl e-mailem. Vše je skutečně velmi jednoduché.

Další službou pro nového vydavatele je nabídka distribuce a prodeje knihy: vytištěná kniha se může prodávat v internetovém obchodě Computer Press (knihy.cpress.cz), nebo dokonce v „kamenných“ knihkupectvích. Tuto možnost zatím žádný jiný nakladatel nenabízí.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.