NÚOV: Zahájení národního projektu Koordinátor S 1

pondělí 16. února 2009 ·

Zveme Vás co nejsrdečněji na setkání k zahájení národního projektu KOORDINÁTOR S 1, které se uskuteční 18. února 2009 od 10.30 do 15.00 v budově Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, Karmelitská 7, budova C, sál č. 81.

Národní projekt Koordinátor S 1  - Příprava  vedoucích pracovníků a koordinátorů středních odborných škol na  tvorbu a realizaci ŠVP, který probíhá od února do října 2009, má pomoci pedagogům středních odborných škol a středních odborných učilišť při tvorbě školních vzdělávacích programů. Projekt MŠMT realizuje Národní institut pro další vzdělávání ve spolupráci s Národním ústavem odborného vzdělávání, přispívá na něj Evropský sociální fond v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. 700 vedoucích pracovníků SOŠ a SOU a 1800 koordinátorů tvorby školních vzdělávacích programů bude mít příležitost zúčastnit se čtyřdenního proškolení v rozsahu 32 hodin, kdy se jim bude věnovat tým zkušených školitelů. Vyškolení pedagogové pak přenesou nabyté poznatky do svých škol.

Program setkání:

·  Úvodní informace o projektu Koordinátor S 1 - RNDr. Vlasta Benešová, hlavní manažerka projektu Koordinátor S 1, NIDV

·  Informace o hlavních aktivitách projektu - Mgr. Marie Effenberková,  Ing. Mgr. Romana Klimentová, NIDV

·  Význam projektu Koordinátor S 1 – Ing. Miloš Rathouský, ředitel odboru středních a vyšších odborných škol MŠMT

·  Zkušenosti s tvorbou školních vzdělávacích programů - zástupce NÚOV, lektorského týmu a pilotní školy

·  Diskuze

Občerstvení pro všechny účastníky je zajištěno.

Svou účast prosím potvrďte do 16. února 2009 na e-mailovou adresu, mikulova@nidv.cz.

Těšíme se na setkání s Vámi.



NÚOV

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.