ÚIV: Před tabulí, za tabulí? Džungle, nebo dialog?

pátek 13. června 2008 ·

Český rozhlas Leonardo ve spolupráci s časopisem Vesmír a Lidovou univerzitou Městské knihovny v Praze pořádají 18. června diskusní večer Před tabulí, za tabulí? Džungle, nebo dialog?

Český rozhlas Leonardo ve spolupráci s časopisem Vesmír a Lidovou univerzitou Městské knihovny v Praze Vás zvou na diskusní večer Před tabulí, za tabulí? Džungle, nebo dialog? 18. června 2008, 19 hod. - malý sál Městské knihovny v Praze (Mariánské nám. 1, Praha 1, vstup zdarma.

Víme, že vzdělání je důležité, ale jeho obsahem ani formou si nejsme jisti. Jaká je česká škola 21. století? Vítězí dnes moderní světové trendy, nebo česká tradice? Jsou důležitá fakta, nebo emoce? Hosté: PhDr. Ondřej Hausenblas, Pedagogická fakulta UK, PhDr. Emilie Kostrbová - vítězka posledního ročníku Zlatého Amose, Gymnázium Bučovice u Brna, Mgr. František Prokop, ředitel ZŠ Táborská (fakultní škola Pedagogické fakulty UK). Moderuje: Robert Tamchyna, Český rozhlas Leonardo.



ÚIV

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.