Webcast o dynamické geometrii

pátek 10. března 2006 ·

Xplora, evropská brána k přírodním vědám, ve spolupráci s Deutsches Museum, jedním ze světově nejproslulejších muzeí přírodních věd a technologie, pořádá on-linový přenos o dynamické geometrii. Přenos začne 14. března v 10.30 hodin v Deutsches Museum v Mnichově a budete jej též moci sledovat, případně i klást otázky, na xplora.org.

Na začátku přenosu vystoupí Prof. Dr. Peter Baptist z univerzity v německém Bayreuthu a pohovoří o dopadu dynamické matematiky na výuku. Carsten Miller, též z bayreuthské university, a Karl Sarnow z European Schoolnetu se zaměří na dva programy - GEONExT a GeoGebra. Catherine Franche, výkonná ředitelka Ecsite (Evropská síť vědeckých center a muzeí - The European Network of Science Centres and Museums - www.ecsite.net), bude společně s Elisabeth Schepersovou z Deutsches Museum prezentaci moderovat.

Třináctiletí žáci z mnichovského gymnázia Elsy Brändströmové byli spolu se svými učiteli pozváni, aby se akce zúčastnili a kladli dotazy.

Videozáznam bude v němčině, ale v chatu bude k dispozici simultánní překlad do angličtiny.

Jestliže chcete onlinovou prezentaci sledovat, kontaktujte prosím:

Karl Sarnow karl.sarnow@eun.org

Laura Massoli laura.massoli@eun.org

Více: www.xplora.org



dokument

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.