redakce: Kam na školu – Vyšší odborné školy v České republice

pátek 15. března 2002 ·

Národní ústav odborného vzdělávání v březnu 2002 opět vydává celostátní příručku, která přináší kompletní přehled všech tuzemských škol nabízejích vyšší odborné vzdělávání.

Národní ústav odborného vzdělávání v březnu 2002 opět vydává celostátní příručku, která přináší kompletní přehled všech tuzemských škol nabízejících vyšší odborné vzdělávání.


Příručka poskytuje aktuální informace o nabídce pro 1. ročníky školního roku 2002/03. Možnosti studia zde najdou i uchazeči, kteří při zaměstnání mohou využít dálkové formy. Podmínkou k přijetí ke studiu je vždy maturita získaná na jakémkoli typu střední školy.

Příručka je strukturována do tří rejstříků. Podle potřeby lze vyhledávat buď vybranou školu a její vzdělávací nabídku, nebo naopak přímo zvolený obor s výčtem všech škol, které jej budou otevírat. Třetí rejstřík obsahuje veškeré dostupné kontakty na vyšší odborné školy. Kromě údajů o přijímacích zkouškách, poměru přihlášených a přijatých žáků ve šk. r. 2001/02 a plánované kapacity pro příští 1. ročník je uváděna výše školného a ubytování. Uchazeči se zdravotním postižením zde najdou školy, které nabízejí studijní obory pro určité typy postižení.

Novinkou zpřístupnění stručných popisů jednotlivých studijních oborů a možností uplatnění absolventů na trhu práce – najdete na webových Národní ústav odborného vzdělávání (www.nuov.cz) pod odkazem Kam na školu.

Příručka je nabízena ve vybraných knihkupectvích, objednávky můžete též zasílat na adresu:

Národní ústav odborného vzdělávání
Weilova 1271/6
102 00 Praha 10
tel.: 02/74 86 22 51– 6, linka 172
fax: 02/74 86 33 80
e-mail: eliaskov@nuov.cz

Cena publikace je 49 Kč.

redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.