redakce: Webové místo pro studenty

úterý 1. února 2000 ·

Místo na internetu navržené speciálně pro studenty je na světě.

Nedávno byl spuštěn nový web MSDN Online pro studenty. Jeho adresa je http://msdn.microsoft.com/students. Lze se na něj dostat i ze záložky Resources, umístěné na MSDN Online. V dohledné době bude toto webové místo i lokalizováno. 

WEB je navržen speciálně pro studenty středních i vysokých škol s výukou pro výpočetní techniky a poskytuje jim přístup k určitým informacím a zdrojům společnosti Microsoft. „Naším cílem je pomoci studentům, aby se stali úspěšnými programátory, a to tak, že jim poskytneme vysoce kvalitní technické informace a prostředky, které jim usnadní využívání platformy společnosti Microsoft a vývojářských nástrojů,“ prohlásil Jan Toman, zástupce pro školství v České republice společnosti Microsoft, s. r. o.
Webové místo poskytuje zejména informace o produktech a jejich akademických cenách, jak a kde je zakoupit, popisy projektů fakult vysokých škol určené studentům, přístup k programu Members Helping Members (členové si pomáhají navzájem) a časopisu Peer Journal, přístup k ukázkovým kapitolám školení MSDN a informace o trendech zaměstnanosti a kariéry v oboru. 

Přístup na tento server je zadarmo. Díky Microsoft Hardware Group mohou během února studenti, kteří navštíví toto nové webové místo, vyhrát novou myš - Microsoft IntelliMouse Explorer.

Kontakt:

Jan Toman
Telefon: +420 (2) 611 97 111
Email: janto@microsoft.com
Informace o společnosti Microsoft®

Posláním společnosti Microsoft v ČR je přinášet pozitivní změny do každodenního života našich lidí. Kdekoliv lidé pracují, učí se nebo si hrají, usilujeme o usnadnění jejich života prostřednictvím informačních technologií nejvyšší světové úrovně, které jsou lokalizovány nebo přizpůsobeny našemu trhu. Microsoft je připraven přispět ke zkvalitnění vzdělání, zvýšení produktivity práce, pozvednutí konkurenceschopnosti našich firem a umožnění integrace našeho státu do NATO a EU podporou rozvoje dovedností v oblasti informačních technologií a počítačové gramotnosti v naší zemi.

redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.