redakce: Nabídka grantů od japonské nadace na rok 2000/2001

pátek 15. října 1999 ·

Velvyslanectví Japonska v Praze uveřejnilo informace o nabídce grantů na rok 2000 - 2001 Velvyslanectví Japonska v Praze předalo MŠMT informace o nabídce grantů japonské organizace Japan Foundation na fiskální rok 2000 - 2001.
Japonská nadace je nezisková organizace podporující kulturní výměnu mezi Japonskem a dalšími zeměmi. Ve více než 180 zemích světa realizuje řadu programů, mezi něž patří mj. program postgraduálních stipendií, program na podporu výuky japonského jazyka, program na podporu studia japanologie (Japanese studies), výměny v oblasti umění atd.


Činnosti Japonské nadace koordinuje její ústředí v Tokiu a kanceláře, které byly zřízeny v některých zemích. Odbor zahraničních vztahů a evropské integrace MŠMT a Dům zahraničních služeb MŠMT mají k dispozici materiál, který obsahuje všeobecné informace o jednotlivých programech nadace, uvádí, komu je nabídka určena, a specifikuje požadavky, kterým je třeba věnovat zvýšenou pozornost. V případě programu postgraduálních stipendií se např. požaduje získání souhlasu japonského konzultanta/spolupracovníka s návrhem projektu.

Formuláře pro podání žádosti a podrobnější údaje o programech, které jsou otevřeny účasti zahraničních subjektů, je možno získat na japonském velvyslanectví v Praze, které rovněž přijímá vyplněné žádosti.

Jednotlivci mohou požádat o udělení grantu pouze v rámci některých programů. Většina programů je určena pro organizace.
Uzávěrka přijímání přihlášek (na ZÚ Japonska) je nejpozději 1. 12. 1999. Výsledky budou oznámeny v dubnu - květnu 2000.

redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.