Pro vysvědčení si mohou přijít všichni žáci spolu, rozhodlo ministerstvo

pondělí 15. června 2020 ·

Předání vysvědčení se budou moci účastnit všichni žáci, rozhodlo se ministerstvo školství po konzultacích s epidemiology. Umožní to úprava mimořádného opatření ministerstva zdravotnictví, 



„Chceme školám umožnit, aby akce, které se váží ke konci školního roku, tedy předání vysvědčení, rozloučení se závěrečnými ročník anebo focení, mohly proběhnout téměř jako v běžném školním roce,“ uvedl ministr školství Robert Plaga. Informuje iDNES.


Celý text naleznete zde

4 komentářů:

Eva Adamová řekl(a)...
15. června 2020 v 18:57  

"Znamená to tedy, že mezi 22. červnem a 30. červnem 2020 je možné, aby školy pořádaly akce, které nejsou vzděláváním, jako například předání vysvědčení, závěrečné focení třídy, slavnostní rozloučení se závěrečným ročníkem apod. Akcí se budou moci účastnit všichni žáci bez omezení počtu či nutnosti dodržovat homogennost skupin.
Pravidla pro školní skupiny docházející nyní do školy za účelem vzdělávacích aktivit nicméně zůstávají nedotčena a ve stejném režimu jako doposud (omezení počtu na 15, u 1. stupně ZŠ neměnnost skupin apod.) budou pokračovat až do konce školního roku."

Nu, co dodat, snad jen, že to už je jen taková třešnička na dortu všech zmatků, které jsme po "vedením" našeho milého Plagy museli absolvovat.

Ředitel řekl(a)...
15. června 2020 v 21:08  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Ředitel řekl(a)...
15. června 2020 v 21:09  

Je fajn, že to zdravotníci vydali 12.6. a mluví se tam jen o předání vysvědčení. Anebo tomu už nerozumím.

MG řekl(a)...
15. června 2020 v 22:33  

Plaga se jeví jako pěkný zmatkaŕ a magor, viz jeho inovace školek...

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.