Webináře SYPO 8. a 9. dubna: Nouzový stav a pracovní právo. Online výuka s Microsoft TEAMS

středa 8. dubna 2020 ·

Nouzový stav a pracovní právo ve školách. Mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví zakazuje osobní účast žáků na základním, středním a vyšším odborném vzdělávání ve školách a školských zařízeních od 11. 3. 2020 do odvolání. Toto opatření se ale nevztahuje na pracovníky školy. Ti jsou povinni plnit úkoly dané ředitelem školy a docházet do práce, jestliže jim to ředitel školy nařídí. Příkazy ředitele však musí být v souladu s doporučeními Ministerstva zdravotnictví. Problematice i kazuistice se budeme věnovat ve webináři, který proběhne ve středu 8.4, 14:00.



Online výuka v ZUŠ s využitím Microsoft Teams a aplikace ZOOM 

 Nabídneme vám tipy, jak zvládnout "na dálku" umělecké vzdělávání v základní umělecké škole. Nástrojů k výuce umění se naskýtá mnoho. V našem případě to ale bude nástroj jeden, a to prostředí MS Teams, které zvládá chat, přenos zvuku, videa, záznamy, sdílení souborů, poznámkové bloky, zadání úkolů a jejich vyhodnocování. Přineseme příklady využití ve všech oborech (hudebním, výtvarném, tanečním a literárně dramatickém). Účastníkům dále představíme možnosti výuky tance prostřednictvím aplikace ZOOM - způsoby zapojení žáků a pedagogů do výuky, včetně spolupráce s hudebním pedagogem. Uvedeme ukázky z výuky.

9. 4. 2020 14:00 

Lektoři: Jiří, Taufer, Roman Zotov-Mikshin


Další informace o webinářích SYPO naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.