MŠMT po doplnění podkladů poslalo dotaci na brněnskou GP

pátek 3. srpna 2018 ·

Ministerstvo školství včera odeslalo dotaci ve výši 39 milionů korun organizátorům brněnské Velké ceny silničních motocyklů. ČTK to sdělila Adéla Klimešová z oddělení vnějších vztahů a komunikace ministerstva. Spolek pro Grand Prix dodal poslední potřebné dokumenty ve středu.

Ministerstvo podle Klimešové ve středu odpoledne akceptovalo dokumenty předané spolkem. "Ve čtvrtek ráno jsme datovou schránkou poslali rozhodnutí Spolku pro GP, který jej převzal a potvrdil. Poté náměstek (Karel) Kovář podepsal platební příkaz, který byl v 11:00 předán k proplacení. K výplatě celé částky tak dojde dnes," uvedla.

Organizátoři závodu letos od MŠMT doposud žádné finance nedostali. Dva dny před startem závodního víkendu primátor Brna Petr Vokřál ve středu uvedl, že nemají oficiálně ani příslib výše podpory. Podle ministerstva však byla chyba na straně spolku, který nedodal potřebné podklady. "Jako příjemce měl provést jediný úkon, a to upravit rozpočet akce a přílohy rozhodnutí tak, aby byly v souladu s navrženou dotací," uvedlo ministerstvo s dodatkem, že podklady předal zástupce spolku teprve ve středu odpoledne.


Celý text naleznete zde

1 komentářů:

laimes řekl(a)...
3. srpna 2018 v 15:06  

místo dotací škol dotujeme pivní stánkaře,mají žáci alespoň pivo se slevou ?

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.