Přírodovědný INSPIROMAT 2018

středa 17. ledna 2018 ·

Tato tradiční akce je určena pro učitele přírodopisu (biologie), chemie, fyziky a dalších přírodovědných oborů, bude trvat necelé 2 hodiny a je zdarma. Organizují ji pracovníci Katedry didaktiky fyziky MFF UK v Praze a společnosti Edufor.

Co Vás čeká? Jako vždy se Vás pokusíme inspirovat a ukázat konkrétní experimenty se systémem Vernier v přírodopisu, chemii a fyzice na ZŠ i SŠ. Kdo bude chtít, může si poté zdarma zapůjčit do školy minisadu Vernier Go!Temp a některé náměty ihned v praxi vyzkoušet se svými žáky.

Každý účastník také zdarma získá druhý díl publikace Kuchařka jednoduchých experimentů do hodin chemie, fyziky a přírodopisu, která obsahuje 23 námětů na experimenty do výuky.



Možnost registrace naleznete zde




















0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.