Otevíráme jubilejní pátý ročník ocenění Eduína za inovace ve vzdělávání

středa 17. ledna 2018 ·

Za uplynulé čtyři ročníky se povedlo díky ceně informovat o takřka 300 projektech inovujících české vzdělávání. V jubilejním ročníku chceme oblast podpory významně navýšit. Díky propojení know-how naší ceny a programu slovenské nadace Pontis nazvaného Generácia 3.0 se budeme snažit:


- vyhledávat a oceňovat inovativní vzdělávací přístupy,
- měřit jejich dopad a úspěšnost,
- šířit projekty s nejpodstatnějším dopadem,
- prosazovat potřebné změny ve vzdělávání.

Již tradičně budou vyhlášeny a oceněny kategorie Cena odborné poroty, Cena veřejnosti a Aula slávy. Díky Citi Foundation, firemní nadaci Citi, otevíráme novou kategorii Eduína Zoom, v níž oceníme rozvoj podnikavosti mladých lidí. Tři vítězové této kategorie obdrží finanční prémii na další rozvoj v celkové výši 100.000 Kč a budou zařazeni do individualizovaného akcelerátoru, kde jim experti poskytnou podporu v oblastech potřebných pro zvýšení dopadu jejich projektů.

Spojení ceny Eduína Zoom a slovenské Generácia 3.0 pomůže zhruba 1500 mladým lidem v České republice a na Slovensku. Umožní jim přístup k inovativním vzdělávacím strategiím. Studenti si zlepší své dovednosti, aby se dokázali v budoucnu uplatnit na trhu práce.

Další informace a možnost nominace projektu naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.