Střední a vyšší odborné školy měly o šablony operačního programu velký zájem

sobota 7. října 2017 ·

Pro střední a vyšší odborné školy (SŠ a VOŠ) byla ve výzvách Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro SŠ a VOŠ I připravena celkem 1 miliarda korun. Školy si v této administrativně méně náročné výzvě vybíraly z přednastavených šablon nebo aktivit a dle vlastních potřeb si sestavovaly své projekty. Vedle personální podpory (školní asistent, školní speciální pedagog, školní psycholog, sociální pedagog), která školám pomáhá zajistit hladký průběh společného vzdělávání, obě výzvy nabízely např. šablony na školního kariérového poradce, koordinátora spolupráce školy a zaměstnavatele, zapojení ICT technika do výuky, stáže pedagogů u zaměstnavatelů nebo zapojení odborníka z praxe do výuky.

Školy si mohly volit také z několika podporovaných aktivit. Mimo jiné se jednalo o další vzdělávání pedagogických pracovníků včetně jejich osobnostně sociálního a profesního rozvoje.

Další informace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.