Vzdělávací kurzy NÚV pro podzim 2017: Kurzy pro asistenta pedagoga, z oblasti diagnostiky nebo rizikového chování dětí.

pátek 23. června 2017 ·

Kurzy, workshopy, přednášky a semináře jsou určeny pro pedagogy a pracovníky školských zařízení. Na období září až prosinec 2017 je vypsáno 63 programů a zájemci se mohou hlásit už nyní.


Pro velký zájem jsou plánovány dva běhy kvalifikačního studia pedagogiky pro asistenty pedagoga. Na aktuální změny ve školství reaguje kurz zaměřený na metodickou podporu k uzpůsobení podmínek pro konání maturitní zkoušky u žáků se speciálními vzdělávacími potřebami. Nové jsou také vzdělávací programy IVP v mateřských školách, Podpora žáka s poruchou autistického spektra, Asistent pedagoga a práce s dítětem se sluchovým postižením nebo Asistent pedagoga a žák s narušenou komunikační schopností.

Velmi rozšířena byla nabídka kurzů a kazuistických seminářů s tématy rizikového chování a ústavní výchovy - Kazuistický seminář - Inkluze v reálném životě školy, Práce s pravidly třídy a individuálním výchovným programem, Prevence šikany ve škole apod. Trvalé místo ve vzdělávací nabídce mají také kurzy diagnostiky a využívání diagnostických nástrojů.¨


Další informace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.