On-line seminář 9. 3. 2017: Okamžiky rozhodnutí od 20:00 na RVP.CZ

úterý 7. března 2017 ·

Online setkání představí publikaci „Okamžik rozhodnutí – životní volby ve zlomovém okamžiku dějin 20. století“. PANT z.s. vydal na sklonku roku 2016 další publikaci metodické řady Edice Moderních dějin, tentokráte otevírající historické a zároveň aktuální téma rozhodování jednotlivce ve vypjatých, zlomových momentech dějin, v časech narůstající společenské i politické krize, kdy nekontrolovaně narůstá společenské napětí.

Autoři textů: Petr Pithart, Jiří Pernes, Josef Mlejnek jr., Dalibor Vácha, Jiří Padevět, Milan Hes, Jan Urban, Ivan Binar. Autoři metodické části: Jiří Sovadina, Petr Šimíček, Milan Hes.

Setkání je určeno učitelům základních škol, gymnázií a středních škol, kteří vyučují společenskovědní obory.

Setkání se uskuteční ve čtvrtek 9. 3. 2017 od 20.00 na Metodickém portálu RVP.CZ.

Lektor: Mgr. Milan Hes, Ph.D., didaktik dějepisu, historik, spisovatel a publicista.


Další informace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.